XXI. századi önálló városrész, ahol minden elérhető egy helyen

Zöld, ökoparki környezet és nyugalom Budapesten belül

Kényelmes és energiahatékony otthonok Rákosligeten

Szakértői beruházó csoport

Elhelyezkedés

Az AH OTTHON által fejlesztett ingatlanok Budapest XVII. kerületében, Rákosligeten helyezkednek el a Szőlőliget Ökoparkban, gépjárművel mindössze 5 perc távolságra a kerület városközpontjától, illetve a szomszédos XVI. kerület városközponti részétől.

Az Ökopark kiépülésével egy önálló városrész jön létre, amelyen belül minden lényeges szolgáltatás helyben elérhető lesz, így – többek között – új és színvonalas bölcsőde, óvoda, gyermek és felnőtt orvosi rendelő, valamint kiskereskedelmi egységek (pl. élelmiszerüzletek) és elektromos töltőállomások szolgálják majd a lakók szükségleteit és kényelmét.

Az Ökopark teljes területét kerékpárút szeli át, amely bekapcsolódik a XVII. kerület egyéb kerékpárút-hálózatába, valamint a XVI. kerület Szilas-patak kerékpárútba. A kikapcsolódásról az Ökopark területén belül kialakított pihenőpark gondoskodik, saját tóval. Az Ökopark szomszédságában, szinte karnyújtásnyira található a Naplás-tó, amely gazdag növény- és állatvilágának köszönhetően természetvédelmi terület, egyúttal a pihenésre vágyó környékbeliek kedvelt célpontja.

A közelben fekvő, jelentős tömegközlekedési csomópontok (Örs vezér téri metró állomás, Cinkotai HÉV és buszállomás) rövid idő alatt elérhetőek, a környék nagy ütemben fejlődő infrastruktúrája (Cinkotai út felújítása, felüljáró építése, Vidor utca fejlesztése) pedig további előnyöket biztosít, és még élhetőbbé teszi a helybéliek közlekedését.

A zöld környezet magában hordozza a nyugalmat, a budapesti elhelyezkedésnek köszönhetően pedig a kiemelkedő oktatási intézmények, sportcentrumok és egyéb szolgáltatások is elérhető távolságba kerülnek.

Projekt

Az AH Otthon Kft. 30 prémium minőségű ingatlan fejlesztését végzi az ökoparkon belül.
Az 1. ütem átadására 2021. júliusában kerül sor, ennek során 4 lakás kerül megépítésre. A 2. ütemben további 6 lakást fejlesztünk, melyek átadása 2022. májusában történik. A 3. és a 4. ütem 20 ingatlanának befejezését 2022. és 2023. decemberére ütemezzük.

A fejlesztést teljes mértékben a magas műszaki színvonal biztosítása és az energiahatékonyság határozza meg. Ez magában foglalja a hőszivattyús felületfűtés és -hűtés rendszerét és a napelem rendszer előkészítését.

Lakásválasztó

Válasszon az építési ütemek közül

Full-map
1-2. ütem 3-4. ütem 5. ütem 6/A ütem 6/B ütem

6/A ütem

Hamarosan!

Beruházó

Az AH OTTHON Kft. a prémium minőségű életterek kialakítása mellett tette le voksát. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat képviselői olyan területeken szereztek meghatározó tapasztalatot az elmúlt évtizedek során, mint ingatlanfejlesztés, pénzügyi szolgáltatások, vállalatvezetés valamint ügyfélkezelés.

Adonyi Péter

ügyvezető, ügyfélélmény menedzser

Közgazdász. Üzleti filozófiájának középpontjában az ügyfél áll, a legfontosabb értékmérőnek az ügyfelek elégedettségét tartja. Vállalkozóként eddig elért sikerei és eredményei igazolják, hogy az ügyfélkezelésről vallott elképzelései a gazdasági életben kiválóan működnek. Több, mint 15 éve kiemelt partnere Magyarország egyik legnagyobb piaci kapitalizációjú vállalkozásának, amit döntően annak köszönhet, hogy a kliensei prémium minőségű kiszolgálását illetően soha nem kötött kompromisszumokat.

dr. Verbai Tamás

ügyvezető, pénzügyi vezető

Jogász, szakközgazdász és adószakértő. A Szőlőliget Ökopark társbefektetőjeként, valamint a Hajdú 23 Estates ingatlanfejlesztő vállalkozás egyik tulajdonosaként szerzett jártasságot az ingatlanfejlesztés területén. 2012-től a HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója, ezt megelőzően pedig a NAV Közép-magyarországi Regionális Adóigazgatóságának ellenőrzési szakigazgatója volt, így biztos kézzel és szakértelemmel menedzseli az ingatlanfejlesztéssel járó komplett adminisztrációt és pénzügyeket.

Garas Zsolt

műszaki vezető

Építészmérnök. Több mint 15 éves tervezői, generál kivitelezői, felelős műszaki vezetői és műszaki ellenőri tapasztalatot tudhat magáénak, melyet többek közt olyan kiemelkedő projektek megvalósítása során szerzett, mint a FINA 2017-es vizes világbajnokság (mérnöki programalkotási csomag, tervezői művezetés), a Szent István Bazilika rekonstrukciós munkái (műszaki ellenőrzés) vagy a LIDL és SPAR üzletek komplex megvalósítása (generál kivitelező). A 2013-ban Év Háza különdíjat nyert szigligeti lakóépület műszaki ellenőrzéssel segített komplett lebonyolítási munkái is az ő nevét dicsérik.

Kapcsolat

A fejlesztéssel kapcsolatban felmerülő kérdés esetén kérjük keresse Adonyi Pétert, vagy Verbai Tamást a lenti elérhetőségek egyikén. A fejlesztési terület előzetes időpont-egyeztetést követően személyesen is megtekinthető.

AH OTTHON Kft.
Adonyi Péter
+36 20 956 1400

dr. Verbai Tamás
+36 70 779 9972

Fejlesztési terület elhelyezkedése:
1172 Budapest, Rákosliget (jelenleg címképzés alatt)

Kérdése van? Küldjön üzenetet!

14 + 13 =