Rólam

Szerencsésnek érzem magam, mert mindig is olyan közegben dolgozhattam, ahol megtapasztalhattam, milyen felszabadító és motiváló a saját fejlődésemről elgondolkodni és azért tenni, felelősséget vállalni. Megélt élményeim és az életemben tapasztalt pozitív változások pedig erős hívássá épültek fel bennem, a coaching mint hivatás felé.

Hiszem, hogy a coaching eszköztárára és saját tapasztalataimra építve téged is hatékonyan támogathatlak abban, hogy felismerd és valóra váltsd céljaid, megtanuld meghúzni a határokat, megértsd saját magad és a külvilág reakcióit, és megtaláld belső erőforrásaid.

Coaching

A coaching egy testreszabott, eredmény orientált fejlesztő folyamat. Coachként ahhoz segítelek hozzá, hogy az élethelyzetedet vagy előtted álló kihívást, valamint az ezekhez kapcsolódó érzéseid és reakcióid több nézőpontból is megvizsgáld.

Ezeket a beszélgetéseink során együtt tudatosítjuk, így új megoldási lehetőségekre is rátalálsz, új képességeket sajátítasz el. A beszélgetésekből és felismerésekből pedig erőt meríthetsz ahhoz, hogy új útra lépj.

Szolgáltatások

A coaching folyamat témája lehet személyes és szakmai életterület egyaránt, eszerint foglalkozom életvezetési és üzleti coachinggal.

Életvezetési coaching:

Felfedezheted és elsajátíthatod azokat a készségeket, képességeket, melyek hosszú távon javíthatják életminőséged, és képessé tehetnek arra, hogy hatékonyan és felelősségteljesen lépj fel a jövőbeni kihívásokkal szemben.

Üzleti coaching:

Szakmai   fejlesztési   folyamat,  melynek   célja   a   szakmai   teljesítmény   növelése.   Beszélhetünk felsővezetői, középvezetői és munkatársi üzleti coachingról.

Rólam mondták

Henrietta tanácsadása segített átgondolni azon céljaimat, amelyek a karrierben való előre lépegetés közben, az évek alatt elhalványultak. Az üléseink során sikerült újra fókuszt találnom és a korábbi, útközben elhalványult célkitűzéseimet újradefiniáltam. Beszélgetéseinknek köszönhetően könnyebb volt meghozni a nehezebb döntéseket is. Henrietta segítsége, szakmai tudása, közvetlen és barátságos személyisége által megtaláltamaz elveszett terveimet.
– F. Péter

Henivel nagyon könnyű volt minden egyes beszélgetés, természetesen ment nem esett nehezemre megnyílni előtte. Mindenféle erőltetés nélkül megoldotta, hogy én vezessem rá magamat a bennem lévő gátak felismerésére, és az előrejutáshoz szükséges lépések meghatározására. Nagyon könnyen felszínre került mindaz, ami akadályozott a céljaim elérésében. Sőt abban is segítséget kaptam, hogy kitaláljam, pontosan mit szeretnék: egy homályos „szeretnék ezzel foglalkozni” gondolattól eljutottunk oda, mikor és mit teszek ennek eléréséért. Kialakult bennem egy valódi terv, ekkor r éreztem igazán, hogy komoly az elhatározásom, és ez sokat hozzátett a lelkesedésemhez is. Fontos volt, hogy mindent én mondtam ki, ezek az én ötleteim, a sajátomnak érezhetem az egészet. Minden egyes találkozást nagyon vártam, mert végre beszélhettem arról, amit szeretek csinálni, és megoszthattam Henivel azokat a pozitív élményeket, amiért számomra fontos a célom elérése, így élvezetessé vált a tervezés. Kevés ülésre volt szükségünk ahhoz, hogy a nulláról indulva meghatározzam magamnak nagyon világosan azt az utat, ami előrevisz. Azt gondolná az ember, hogy ezen egész napokat kell dolgozni heteken át, pedig csak arra volt szükség, hogy valaki segítségével iránymutatást kapjak.
– O. Péter

Blog

„Ahol a figyelem, ott az energia”
2021. október 6.
Sokszor találkoztam ezzel a kifejezéssel, de bevallom, hosszú ideig csak „elmentünk egymás mellett” – ez a gondolat és én. Másfél-két éve talán, hogy igazán meghallottam az üzenetét és megtapasztaltam az erejét. Ahol a figyelem, ott az energia. Valóban a fontos dolgokra figyelek oda, azokra, amelyeknek energiát akarok adni? Odafigyelek egyáltalán valamire, vagy mindig a következő dolgon jár az eszem? Mi történik egy coaching folyamat során?

Mi történik egy coaching folyamat során?
2021. október 11.
A coaching egy személyre szabott fejlesztő folyamat, mégis van egy olyan általánosan elfogadott rendszere, mely keretbe foglalja a több alkalmas beszélgetéseket, foglalkozásokat.
A coaching folyamat egy előkészítő szakasszal indul, aminek két fontos célja van. Egyrészt a praktikus tudnivalók tisztázása másrészt annak a támogató környezetnek a felépítése, ami szükséges ahhoz, hogy valóban biztonságban érezhesd magát a folyamatban.

coaching@magyarhenrietta.com

MagyarHenriettaCoaching

Adatvédelem